• Header-0.jpg

Ouder & kind

Gezond en lekker kunnen eten is voor ons allemaal belangrijk!

Of je nu volwassen of kind bent.. het is altijd fijn als je van eten een feestje weet te maken. Om dat feestje goed aan te kunnen pakken heb je productkennis nodig en moet je de juiste bereidingstechnieken toe kunnen passen. Op deze manier kun je de mooiste gerechten op tafel zetten!

Het plezier moet je niet alleen beleven aan tafel maar ook vooral ver daarvoor... samen bedenken wat je gaat eten, wat je daarvoor nodig hebt, de inkopen doen en dan natuurlijk de bereiding zelf.

Als ouder of opvoeder speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling van het eetgedrag van je kind. Variatie in verse & pure ingrediënten en in bereidingstechnieken levert gezonde maaltijden op. Al vanaf het eerste moment dat een kind vast voedsel mag eten kun je zelf aan de slag en bereid je voor jouw kind de smakelijkste hapjes.

Wanneer een kind al vroeg betrokken wordt bij de bereiding van voeding zal dat een leerzaam proces in de ontwikkeling van een kind opleveren. Pure en gezonde producten bekijken, ruiken, proeven en bereidingstechnieken aanleren. Hierdoor wordt je je bewust van wat je nou eigenlijk eet. En dàt levert een grote bijdrage aan een gezonde leeftstijl!


© 2020 Kookschool inBorneo - Lochem - Achterhoek  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge